search
Wil je meer zien van de ranzige beer Ted? Dan hebben we opvallend nieuws voor je
Series / Nieuws

Wil je meer zien van de ranzige beer Ted? Dan hebben we opvallend nieuws voor je

De prequelserie neemt je terug naar 1993 en de eerste avonturen van de ranzige beer.

De komische films over de pratende teddybeer Ted (MacFarlane) en zijn vriend John (Mark Wahlberg) waren grote successen. De vraag of een serie zonder Wahlberg wel een goed idee was is inmiddels beantwoord.

Deadline bericht dat de serie een tweede seizoen krijgt. Ted was in eerste instantie als miniserie bedoeld, maar gooide hoge ogen bij de kijkers.

Aanzienlijke investering


De serie is de meest succesvolle productie van Paramount, daarnaast stond Ted gedurende twee maanden op de eerste plaats in de Nielsen Lijst. Ondanks dit duurde het even voordat akkoord kwam voor een tweede seizoen.

Er zijn aanzienlijke technische kunststukjes nodig om een pratende teddybeer realistisch neer te zetten. Je praat als bedrijf ook nog eens over een aanzienlijke financiële investering, wat verklaart waarom het besluit meer tijd in beslag nam.

De charme van de serie is goed te begrijpen. Ted heeft maling aan ongeveer alles en strooit ondeugend met zijn platte grappen. De zestienjarige John Bennett (Max Burkholder) is Teds beste vriend. Het tweetal is duidelijk klaar voor een nieuw seizoen vol avonturen en, ongetwijfeld, veel vunzige grappen.Je kunt Ted streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij zowel de films als de serie Ted gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen