search
Bekijk deze serie van de makers van 'La Casa De Papel' gewoon op NPO Plus
Series / Specials

Bekijk deze serie van de makers van 'La Casa De Papel' gewoon op NPO Plus

Op zoek naar leuke series? Check dan deze serie van de makers van La Casa De Papel of dit drama met een Rotten Tomatoes score van 95%.

Ben je nog op zoek naar leuke series op de Nederlandse NPO Start of NPO Plus? Dan zijn deze vier series een perfecte aanrader. Kijk ze gezellig met vrienden of familie of alleen voor een avondje rust.

Angela BlackDe thriller Angela Black bestaat uit zes afleveringen en heeft een score van 75% op Rotten Tomatoes. De serie is uiteraard gewoon te streamen op NPO Plus.

Angela Black zit samen met haar twee zoons gevangen in een gewelddadige relatie. Haar echtgenoot lijkt charismatisch, maar niets is minder waar. Wanneer Angela benaderd wordt door een privédetective die haar echtgenoot in de gaten houdt, verandert alles.Best InterestsDe Britse dramaserie is vorig jaar uitgekomen en scoort een fantastische score van 95% op Rotten Tomatoes. Best Interests is dus een steengoede aanrader op NPO Plus.

Best Interests gaat over een gezin met twee kinderen, maar dan krijgt hun jongste dochter een ernstige spierziekte. Nicci en Andrew moeten de moeilijkste keuzes van hun leven maken die allemaal serieuze consequenties hebben.ShadowplayShadowplay (ook bekend als The Defeated) is een historisch drama, geschreven door de Zweedse regisseur en scenarioschrijver, Måns Mårlind. De serie op NPO Plus heeft in totaal 8 afleveringen en volgt de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.

Het is 1946 en een Amerikaanse politieman, Max McLaughlin, is naar Berlijn gestuurd om de politie te helpen in de chaos na de Tweede Wereldoorlog. In het geheim gaat hij op zoek naar zijn vermiste broer, die ex-nazi's vermoordt.The PierHoudt je meer van romantiek? Dan is The Pier op NPO Plus, van de makers van La Casa De Papel, een goede aanrader. De serie heeft in totaal 8 afleveringen, die allemaal ongeveer 45 minuten duren.

In The Pier komt de Spaanse Alejandra erachter dat haar echtgenoot, Oscar, van 15 jaar plots overleden is en een dubbelleven had. Ze besluit om de minnares van Oscar op te zoeken en komt daardoor terecht in een totaal andere wereld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie Angela Black al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen