search
Fan van de 'Halo'-serie? Dan is deze gerenommeerde scifi-serie ook wel iets voor jou
Series / Specials

Fan van de 'Halo'-serie? Dan is deze gerenommeerde scifi-serie ook wel iets voor jou

Ontdek deze steengoede scifi-serie op Apple TV+ als je fan bent van Halo.

De gloednieuwe actieserie Halo valt bij velen in de smaak. Veel kijkers waren al bekend met het verhaal door de gelijknamige game van Bungie en 343 Industries. Nu heeft de serie een volledig nieuwe fanbase gecreëerd. Ben je één van deze fans en wil je graag een soortgelijke serie kijken? Dan is dit de perfecte aanrader.

Halo is een sciencefiction drama met veel actie en spanning. Deze elementen zijn ook te vinden in de ijzersterke Stargate SG-1. De serie is voor het eerst in première gegaan in 1997 en liep tot maart 2007. In totaal heeft Stargate SG-1 10 seizoenen en 214 afleveringen. Er is genoeg om te kijken dus.

Stargate SG-1


Stargate SG-1 heeft een lange geschiedenis en deze begint in 1994. Toen kwam namelijk de film Stargate uit, waar de serie op gebaseerd is. In 2004 kreeg Stargate SG-1 een spin-off, Stargate Atlantis.

In 2006 werd bekendgemaakt dat Stargate SG-1 ging stoppen. Uitvoerend producent Robert C. Cooper was echter nog niet klaar om afscheid te nemen van de serie en creëerde in de daaropvolgende jaren twee films: Stargate: The Ark of Truth en Stargate: Continuum.

Het plot


Waar gaat Stargate SG-1 eigenlijk over? De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van de film en volgt de militaire teams die het heelal verkennen met het apparaat de Stargate.Deze missie wordt in het geheim uitgevoerd en in hun zoektocht komen de ontdekkingsreizigers nieuwe werelden en vijanden tegen. Ze moeten alles op alles zetten om de aarde te beschermen van de gevaren van buitenaf.

Apple Tv+


Stargate Sg-1 is te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Stargate SG-1 een goede kijktip?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen