search
De laatste aflevering van de allerbeste Marvel-serie verschijnt deze week op Disney+
Series / Nieuws

De laatste aflevering van de allerbeste Marvel-serie verschijnt deze week op Disney+

Nieuwe serie X-Men '97 brengt fans terug naar geliefde wereld van mutanten in directe voortzetting.

X-Men '97 staat klaar om fans terug te brengen naar de geliefde wereld van mutanten, met een directe voortzetting van de geliefde X-Men: The Animated Series uit de jaren 90. Dit is wat je moet weten van deze nieuwe serie:

Waar gaat de serie over?


De serie pikt het verhaal op na de gebeurtenissen van de seizoensfinale in 1997 van X-Men: The Animated Series. Nadat Professor X in een coma raakte door de acties van Henry Gyrich, nemen de X-Men het op zich om hun mentor te redden. De serie volgt hun avonturen terwijl ze vechten tegen bekende schurken zoals Mister Sinister en hun eigen innerlijke demonen.

Moet ik alles van the X-Men hebben gezien?


Nee, hoewel het kijken van X-Men: The Animated Series je een dieper begrip kan geven van de personages en de wereld waarin ze leven, is het niet noodzakelijk om van X-Men '97 te genieten. De serie biedt genoeg context om nieuwe kijkers mee te nemen in het verhaal.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Cyclops, Jean Grey en Wolverine. Cyclops staat nu aan het roer van de X-Men, terwijl Jean Grey en Wolverine hun teamgenoten blijven in de voortdurende strijd voor gerechtigheid. De cast bestaat uit een mix van nieuwe stemacteurs en terugkerende stemmen uit de originele serie.

Voor wie is deze serie?


X-Men '97 is perfect voor fans van alle leeftijden die houden van actie, drama en een vleugje nostalgie. Het spreekt zowel degenen aan die opgegroeid zijn met de originele serie als nieuwe kijkers die op zoek zijn naar een spannend avontuur vol met superhelden.

Is de serie te bingen?


Ja, de serie heeft al een tweede seizoen gekregen, hoewel het onduidelijk is of er een derde seizoen zal komen. Met tien afleveringen per seizoen van ongeveer 20 minuten per stuk, is X-Men '97 perfect te bingen in één weekend.De laatste aflevering van X-Men '97 komt op 15 mei online op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

X-Men '97 - Volg jij deze animatieserie op Disney+?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen