search
Disney+ pakt komende dagen uit met heel wat aansprekende series
Series / Nieuws

Disney+ pakt komende dagen uit met heel wat aansprekende series

Deze week zie je vooral veel actie, humor en animatieseries op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

American Horror Story


Verschijnt op: Woensdag 15 mei | Release: Seizoen 12 - aflevering 11 | Genre: Drama / Horror / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

Deze anthologieserie volgt verschillende personages, locaties en presenteert verschillende aspecten van het immer zo geliefde horrorgenre.Abott Elementary


Verschijnt op: Woensdag 15 mei | Release: Seizoen 3 - aflevering 2 | Genre: Komedie | Kijk op: Disney+

Deze komedie gaat over een groep gedreven, gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat onachtzame directeur – die hun weg zoeken in het openbare-schoolsysteem in de Amerikaanse stad Philadelphia. Ondanks de tegenslagen waarmee ze te maken hebben, de onderbezetting en het gebrek aan financiering, houden deze hardwerkende leraren van hun werk en zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven.X-Men '97


Verschijnt op: Woensdag 15 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 10 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

X-Men '97 keert terug naar het iconische tijdperk van de jaren 90 waarin de X-Men, een groep mutanten die hun bijzondere gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, als nooit tevoren worden uitgedaagd en gedwongen worden geconfronteerd met een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst.Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

12 mei: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 6) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

13 mei: Vanderpump Villa (seizoen 1 - aflevering 9) - Drama / Reality-TV - In deze serie komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeel - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

15 mei: 9-1-1 (seizoen 7 - aflevering 3) - Actie / Drama / Thriller - Deze serie verkent de hoge druk waaronder hulpverleners komen te staan als ze geconfronteerd worden met angstaanjagende, schokkende en hartverscheurende situaties.

15 mei: Uncle Samsik (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis - Dit verhaal speelt zich af in de jaren 60 van de vorige eeuw, en draait om twee mannen, hun trots, hebzucht en vriendschap.

15 mei: Tracker (seizoen 1 - aflevering 5) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

15 mei: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 18) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

15 mei: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 3) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

18 mei: The Fable (seizoen 1 - aflevering 7) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij het aanbod van Disney+ beter of slechter worden in 2024?

 • Beter

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Slechter

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen