search
Eerste seizoen van deze loeispannende mysterieserie slaat in als een bom op Netflix
Series / Nieuws

Eerste seizoen van deze loeispannende mysterieserie slaat in als een bom op Netflix

De Ierse serie Bodkin duldt alleen nog de successerie Baby Reindeer voor zich.

De serie Baby Reindeer is en blijft een enorm succes. De miniserie staat al sinds de release op 11 april bovenaan de Netflix Top 10. Nu lijkt de nieuwe Ierse serie Bodkin een greep te doen naar de koppositie.

Het eerste seizoen van Bodkin staat namelijk op de tweede stek en lijkt dus behoorlijk wat kijkers te trekken. De Netflix Original wordt door de streamingdienst omschreven als Offbeat, Spannend en Duister.

Verdwijning


De serie gaat over mysterieuze verdwijningen in een Iets dorpje en er zijn rollen voor onder andere Siobhán Cullen, Will Forte en Robyn Cara. De ontvangst is prima, maar ook wat wisselend.

De IMDb noteert een nette 7,0 na ruim 1200 stemmen en de Tomatometer staat na 26 reviews op een verse 65 procent. De publieksscore komt met 62 procent bijna overeen.

Satire


"De satire in Bodkin over het onderzoek naar ware misdaad zou een overtuigender mysterie kunnen gebruiken om zijn grappen aan op te hangen, maar de pure excentriciteit van deze serie zorgt voor een voldoende intrigerend verhaal uit de oude doos," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.De synopsis van Netflix: In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.

Tweede seizoen?


De serie bestaat uit zeven afleveringen van elk zo'n drie kwartier tot een klein uur en je ziet de reeks nu hier op Netflix. Het is onbekend of er een tweede seizoen van de Ierse mysterieserie wordt geproduceerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al begonnen aan Bodkin op Netflix?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen