search
Na 'Lord of the Rings' krijgt ook 'House of the Dragon' een epische trailer
Series / Trailer

Na 'Lord of the Rings' krijgt ook 'House of the Dragon' een epische trailer

Vandaag twee zeer grote trailers voor twee zeer grote fantasyseries.

Eerder vandaag verscheen al de eerste trailer voor het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power online en nu hebben we ook de volledige trailer voor seizoen 2 van House of the Dragon.

Het nieuwe seizoen, dat opnieuw bestaat uit acht afleveringen, van de Game of Thrones-spinoff staat volgende maand al. Op 17 juni trapt de successerie af met de nieuwe reeks afleveringen, uiteraard op HBO Max.

Fire & Blood


Uiteraard is de serie gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin en we kijken naar het verhaal van House Targaryen. We keren 200 jaar terug in de tijd, voor de gebeurtenissen in Game of Thrones.

Uiteraard zie je een hoop terugkerende gezichten, met onder andere Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell. Nieuw zijn onder meer Abubakar Salim als Alyn of Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale als Ser Simon Strong en Clinton Liberty als Addam of Hull.

Trailer seizoen 2


Eerder gaf George R. R. Martin aan dat hij denkt dat er vier seizoenen van tien afleveringen nodig zijn om het verhaal te verfilmingen. Het lijkt er dus op dat we vier of misschien vijf seizoenen krijgen van House of the Dragon.Overigens zijn er meer Game of Thrones-projecten in ontwikkeling. Er wordt op dit moment gewerkt aan A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, een prequelserie gebaseerd op de boekenreeks Tales of Dunk and Egg.

Meer fantasy


Ben je ook fan van The Lord of the Rings: The Rings of Power, dan vind je in het artikel Seizoen 2 van 'The Lord of the Rings'-serie krijgt hoopvolle trailer: 'The Rings of Power' keert deze zomer terug de trailer voor het tweede seizoen van die fantasyserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Voor welke van deze twee series ga jij?

 • Lord of the Rings

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • House of the Dragon

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen