search
Eén van de grootste hitseries is eindelijk terug met 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Eén van de grootste hitseries is eindelijk terug met 100% op Rotten Tomatoes

Is seizoen 3 van Hacks het beste tot nu toe? Critici op Rotten Tomatoes geven hun meningen.

Het eerste seizoen van de komedieserie Hacks was een groot succes bij zowel topcritici als kijkers. Dit seizoen scoorde namelijk een perfecte score van 100%. Is het Hacks gelukt om dit succes vast te houden in seizoen 2 en uiteindelijk in seizoen 3?

Hacks volgt Deborah Vance, een legendarische stand-up komiek in Las Vegas. Ze moet haar oude act moderner maken, want anders verliest ze haar residentie in het Palmetto Casino. Ze gaat samenwerken met de jonge komedieschrijver, Ava. Zij zet Deborah ertoe aan om veel meer risico's te nemen in haar shows.

Rotten Tomatoes


Het eerste seizoen van Hacks scoorde een perfecte score op Rotten Tomatoes, net zoals seizoen 2. Deze reeks wordt verbroken door seizoen 3, maar toch blijft het nieuwste seizoen niet ver achter. Critici belonen de laatste afleveringen namelijk met een score van 96% (op het moment van schrijven).

Volgens Leah Sydney van Showbiz 411 is seizoen 3 echter de beste tot nu toe: "[M]et zijn bijzonder scherpe humor en bijtende charme is het sublieme derde seizoen beter en grappiger dan ooit."

Dromen worden werkelijkheid


Volgens John Anderson van Wall Street Journal weet Hacks precies hoe de serie relevant moet blijven: "Het geheim om een langlopende sitcom te worden, is hetzelfde doen, maar dan anders. Het beter doen is een droom. Met het derde seizoen geeft Hacks aan dat dromen daadwerkelijk werkelijkheid kunnen worden."Ook Chicago Tribune heeft door dat elk seizoen van Hacks ongeveer hetzelfde is, "maar wel op een hele interessante manier". Seizoen 3 is "uitgegroeid tot een diepere, vriendelijkere verkenning van vriendschap en creativiteit, terwijl het vooral zijn hilariteit heeft behouden," aldus San Francisco Chronicle.

HBO Max


Stream alle drie de seizoenen van Hacks op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hacks lijkt nog niet zo populair in Nederland, dus we zijn benieuwd: heb jij de serie al gezien?

 • Jazeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen