search
Nieuwe look van Sauron prijsgegeven op poster 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Posters

Nieuwe look van Sauron prijsgegeven op poster 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Vanaf 29 augustus is het nieuwe seizoen te zien met de opkomst van Sauron.

Fans moesten veel geduld oefenen maar het nieuwe seizoen komt er binnenkort aan. Op het officiële X-account heeft Prime Video nu een gave poster geplaatst.

Hierop is de voornaamste antagonist van de Tweede Era te zien, Sauron zelf. Zijn transformatie naar de Duistere Heer is van start gegaan, ook al zou je dit niet zeggen als je de poster ziet.

Bondgenoot


Op de afbeelding ziet Sauron er niet uit als een schurk wat zijn uiterlijk betreft. Zijn oorspronkelijke naam was Mairon wat in de Quenya-taal 'de bewonderenswaardige' betekent.

Sauron was in de leer bij Aulë, die ook wel de Smid genoemd werd. De Smid was een meester van handwerk in de breedste zin van het woord. Mairon leerde van hem over de wereld en hoe die in elkaar steekt. Uiteindelijk bezweek de getalenteerde Mairon echter aan zijn eigen machtswellust en zo werd hij Morgoths bondgenoot genaamd Sauron.

Uitgediept


Prime Video heeft in principe vijf seizoenen gepland voor The Rings of Power. Dit betekent dat de opkomst van Sauron en het smeden van de Ringen van Macht in de komende seizoenen uitgediept zal worden.Seizoen 2 van The Rings of Power is vanaf 29 augustus te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij blij met deze verschijning van Sauron in The Lord of the Rings: The Rings of Power?

 • Ja, prima uiterlijk

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, slechts gekozen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen