search
Hoe gaat het nu met de gevreesde en jonge 'Arya Stark' uit 'Game of Thrones'?
Series / Specials

Hoe gaat het nu met de gevreesde en jonge 'Arya Stark' uit 'Game of Thrones'?

Wat heeft Maisie Williams allemaal gedaan na haar rol in 'Game of Thrones'?

Actrice Maisie Williams werd bekend door haar iconische rol als Arya Stark in Game of Thrones. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat die serie tot een einde kwam, dus hoe gaat het nu met Williams?

De acteercarrière van Williams begon in 2011 met Game of Thrones. Ze kreeg de rol van Arya op 12-jarige leeftijd en werd door het succes van de serie in één klap wereldberoemd. Ze speelde deze rol tot het einde van de serie in 2019.

Verloren


Tijdens en na haar rol in Game of Thrones was Williams te zien in verschillende andere films en series, waaronder Doctor Who in 2015, iBoy in 2017, de geanimeerde film Early Man in 2018 en de superheldenfilm The New Mutants in 2020.

Afgelopen februari onthulde Williams dat ze zich na haar rol als Arya erg lang verloren heeft gevoeld. Omdat ze de rol op erg jonge leeftijd kreeg, had ze na afloop van de serie moeite om haar eigen identiteit te vinden.

Beter in haar vel


Iedereen zag haar als Arya Stark, waardoor ze niet meer goed wist wie ze nou eigenlijk zelf was: "Toen ik niet kon voelen wat mijn eigen identiteit was, werd ik daar heel ongemakkelijk van".Gelukkig gaf ze ook aan dat het inmiddels beter gaat met haar en dat ze veel beter in haar vel zit. Ze is dan ook volop bezig met nieuwe acteeruitdagingen. Er zijn momenteel twee projecten op komst: de films Sinner V. Saints en Press Your Luck.

Andere activiteiten


Daarnaast is Williams door de jaren heen ook op andere vlakken actief geweest. Ze heeft meerdere productiebedrijven opgezet en de social media app Daisie ontwikkeld. Ook is Williams een milieuactiviste.

Haar meest recente serie The New Look is te bekijken op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vond jij dit personage ook zo 'gevreesd'?

 • Ja, zeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, eigenlijk niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen