search
Keiharde misdaadfilm met Samuel L. Jackson moet Netflix deze week bestormen
Films / Specials

Keiharde misdaadfilm met Samuel L. Jackson moet Netflix deze week bestormen

De film The Kill Room staat vanaf aankomende woensdag op Netflix. Deze heb je waarschijnlijk nog niet gezien.

De film The Kill Room draaide eind verleden jaar kortstondig in de Nederlandse bioscopen. De misdaadkomedie van regisseur Nicol Paone (Friendsgiving) wist echter geen waanzinnige indruk achter te laten. Mogelijk gebeurt dit wel op Netflix.

Vanaf aankomende woensdag staat The Kill Room met namen als Uma Thurman, Joe Manganiello, Alexis Linkletter, Danny Plaza en Samuel L. Jackson op de streamingdienst. Het zou een leuke film kunnen zijn, vermoedelijk vooral geschikt als een snel tussendoortje.

The Kill Room


De misdaadfilm gaat over de maffiamoordenaar Reggie (Manganiello), die werkt voor Gordon (Jackson), die zich voordoet als kunstenaar bij een witwasoperatie in een galerie van kunsthandelaarster Patrice (Thurman). De schilderijen van Reggie blijken echter een groot succes.

De ontvangst van The Kill Room is redelijk met 61 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "De getalenteerde cast en de overwegend komische toon van The Kill Room zorgen voor een de nodig afleidende capriolen, ook al stellen de pogingen om de kunstwereld satirisch in beeld te brengen niet veel voor."

Duister


Netflix zet The Kill Room, omschreven met woorden als Spannend, Duistere Komedie en Huurmoordenaars, aankomende woensdag online op de streamingdienst. Hieronder zie je de trailer als voorproefje.Opvallend is dat The Kill Room, die 98 minuten duurt, wereldwijd slechts zo'n $725 duizend dollar heeft opgeleverd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Kill Room: ben jij een van de weinige mensen die deze film in de bioscoop heeft gezien?

 • Ja, toevallig wel

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Heeft deze in de bioscoop gedraaid?

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen