search
Belangrijke nieuwkomers voor 'The Sandman' seizoen 2
Series / Nieuws

Belangrijke nieuwkomers voor 'The Sandman' seizoen 2

Later dit jaar trakteert Netflix ons op het tweede seizoen van de populaire serie.

De opnames van The Sandman seizoen 2 zijn volop in gang, en naar alle waarschijnlijkheid zullen de nieuwe afleveringen voor het einde van het jaar nog te streamen zijn op Netflix.

Door deze situatie komt er steeds meer naar buiten over het verhaal en de casting van het nieuwe seizoen. Vandaag heeft Netflix bijvoorbeeld drie nieuwe namen bevestigd.

De familie compleet


De streamingdienst heeft aangekondigd dat de laatste drie leden van de The Endless-familie zijn gecast. Het betreft Esmé Creed-Miles als Delirium, Adrian Lester als Destiny en Barry Sloane als The Prodigal.

Deze drie acteurs zullen te zien zijn naast terugkerende namen als Tom Sturridge als Dream, Kirby als Death, Mason Alexander Park als Desire en Donna Preston als Despair.

Diverse cast


Creed-Miles kennen we het beste van haar rol als Hanna in de serie Hanna, Adrian Lester van de film The Day After Tomorrow en Sloane van zijn rol als Captain John Price in de videogame-reeks Call of Duty: Modern Warfare.Andere terugkerende acteurs in het tweede seizoen zijn Patton Oswalt als Matthew the Raven, Vivienne Acheampong als Lucienne, Gwendoline Christie als Lucifer Morningstar, Jenne Coleman als Johanna Constantine, Ferdinand Kingsley als Hob Gadling, Stephen Fry als Gilbert, Asim Chaudhry als Abel, Sanjeev Bhaskar als Cain, Vanesu Samunyai als Rose Walker en Razane Jammal als Lyta Hall.

Dead Boy Detectives


We moeten dus nog even wachten op The Sandman seizoen 2, maar in de tussentijd kun je wel Dead Boy Detectives streamen op Netflix. Dit is een spinoff-serie die zich in hetzelfde universum als The Sandman afspeelt.

The Sandman seizoen 1 is in zijn volledigheid te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij overtuigd om Maxton Hall te gaan kijken op Prime Video?

 • Ja, lijkt me wel iets

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niet echt

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen