search
Grote verrassing in 'The Witcher' seizoen 4 onthuld: Netflix zet eerste trailer online
Series / Trailer

Grote verrassing in 'The Witcher' seizoen 4 onthuld: Netflix zet eerste trailer online

Dit keer geen Henry Cavill, maar wel zijn vervanger Liam Hemsworth.

Na drie seizoenen The Witcher hield topacteur Henry Cavill het voor gezien. Hij laat de rol in seizoen vier over aan Liam Hemsworth, ook een bekende naam en de laatste jaren vooral "de broer van" Thor-acteur Chris Hemsworth.

Nu heeft Netflix met een 'First Look' de eerste officiële beelden onthuld van Hemsworth als Geralt of Rivia en het mag gezegd worden dat deze overtuigend overkomen.

The Witcher seizoen 4


Het derde seizoen verscheen vorig jaar en werd in juni en juli online gezet. De ontvangst was onder de critici erg positief. De Tomatometer kwam uit op een nette 79 procent. De publieksscore met 19 procent laat zien dat de kijkers duidelijk minder enthousiast waren.

Zonder Cavill moet seizoen 4 revanche nemen op de zwakke 'Audience Score'. Hemsworth staat er overigens niet alleen voor. Netflix wist ook andere grote(re) namen te overtuigen aan te sluiten: Laurence Fishburne als kapper/chirurg Regis, Sharlto Copley als premiejager Leo Bonhart, James Purefoy als Skellen en Danny Woodburn als dwerg Zoltan.

Lang wachten


De opnames voor het vierde seizoen zijn pas net begonnen en Netflix heeft eerder aangegeven het vijfde seizoen pas eind 2025 online te zetten. Hieronder de 'First Look' voor seizoen 4 van The Witcher. Kijk de eerdere seizoenen gewoon op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij overtuigd door deze eerste beelden uit seizoen 4 van The Witcher?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen