search
Fascinerende scifi-film en Vin Diesel-klassiekers bijna van Netflix: Kijk ze nog voor het te laat is
Series / Specials

Fascinerende scifi-film en Vin Diesel-klassiekers bijna van Netflix: Kijk ze nog voor het te laat is

Dit is je laatste kans om deze iconische films nog een keer te kijken op Netflix.

Er staan zeer veel films en series op Netflix en er is dus voor ieder wel wat wils. Helaas worden er elke week weer titels verwijderd. Hieronder enkele tips voor aankomende week.

De komende dagen worden Ad Astra en alle The Fast and the Furious-films verwijderd van Netflix. Dit is dus je laatste kans om de films nog te kijken op Netflix.

Ad Astra (2019)



Ad Astra is geproduceerd, geschreven en geregisseerd door James Gray. Hij is bekend van veel grote films, waaronder The Lost City of Z, The Immigrant en We Own the Night. Bovendien schittert Brad Pitt in deze film, samen met Tommy Lee Jones, Ruth Negga en Liv Tyler.

In Ad Astra reist majoor Roy McBride naar Mars om te controleren of een ander team nog in leven is. De leider van dit project is H. Clifford McBride, de vader van Roy.



Laatste kans: tot en met 29 mei op Netflix

The Fast and the Furious (2009)



Het is een franchise die geen introductie nodig heeft: The Fast and the Furious. Helaas moeten Netflix-abonnees deze week niet alleen van de eerste film afscheid nemen, maar van alle acht de films die op de streamingdienst stonden.

In The Fast and the Furious (2001) doet de jonge agent Brian O'Conner (Paul Walker) mee aan straatraces. De leider van deze bende is Dominic Toretto (Vin Diesel). Brian staat voor een moeilijke keuze als hij verliefd wordt op de zus van Dominic: zal hij kiezen voor zijn carrière of zijn hart?



Laatste kans: tot en met 31 mei op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: Ad Astra of Fast & Furious?

  • Ad Astra

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Fast & Furious

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen