search
Gruwelijke thriller op Videoland "blijft trouw aan zichzelf" en scoort hoog op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Gruwelijke thriller op Videoland "blijft trouw aan zichzelf" en scoort hoog op Rotten Tomatoes

Seizoen 4 van de bovennatuurlijke dramaserie Evil krijgt lovende recensies van critici.

Het Amerikaanse bovennatuurlijke drama Evil is al seizoenenlang een populaire serie. Onlangs is seizoen 4 uitgekomen, maar evenaren deze afleveringen het eerdere succes van de serie? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

Evil is gemaakt door Robert King en zijn vrouw Michelle King. Dit is niet de eerste keer dat het koppel samenwerkt aan een serie; zo hebben ze eerder al The Good Wife en The Good Fight gemaakt.

Rotten Tomatoes


Volgens de critici op Rotten Tomatoes zijn de seizoenen van Evil alleen maar beter geworden. Zo kreeg seizoen 1 een score van 93%, seizoen 2 een score van 95% en seizoen 3 een score van 100%. Seizoen 4 scoort ook heel goed; critici geven het nieuwste deel van de serie een score van 100% (op het moment van schrijven).

Eric Francisco van Inverse schrijft dat seizoen 4, tevens het laatste seizoen, erg "plezierig" is. Toch vindt de criticus de eerste drie seizoenen beter.

Standvastig zichzelf


Volgens Emma Stefansky van IGN Movies is seizoen 4 net zo goed als de vorige seizoenen: "Zelfs nu het einde van de serie in zicht is, blijft Evil standvastig zichzelf". Zo is volgens de criticus de humor even goed als in de vorige seizoenen.



Het is altijd een zoetzuur moment wanneer je favoriete serie ten einde komt. Gelukkig zitten er in de eerste afleveringen meerdere "verwijzingen naar eerdere seizoenen", aldus criticus Cheryl Eddy. Hierdoor krijgen fans toch nog een klein cadeautje.

Videoland


Evil is te streamen op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Videoland?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen