search
4 spannende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt
Series / Nieuws

4 spannende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt

We hebben weer een aantal series voor je geselecteerd die bijzonder goed scoren.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze wat voor jou?

A Nearly Normal FamilyScandinaviërs staan bekend om het maken van indrukwekkende misdaadverhalen en spannende detectives. Deze zesdelige Zweedse miniserie scoort bij zowel het publiek als de critici met 75% een ruime voldoende op Rotten Tomatoes. Ontdek de serie op Netflix.

In A Nearly Normal Family (Zweeds: En helt vanlig familj) leiden Adam en Ulrika Sandell een ogenschijnlijk perfect leven met hun 19-jarige dochter Stella in een chique woonwijk, totdat Stella wordt gearresteerd en beschuldigd van moord.OutlanderDeze serie heeft meerdere seizoenen aan historische avonturen in de Schotse hooglanden op Netflix staan. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een indrukwekkende score van 90%.

In de romantische en historische fantasy-serie Outlander wordt een oorlogsverpleegster uit de Tweede Wereldoorlog teruggevoerd in de tijd naar het Schotland van 1700.BodyguardDeze spannende thriller met Game of Thrones-ster Richard Madden scoort op Rotten Tomatoes bij het publiek en de critici geweldig, met een dikke 93%. Je ziet alle afleveringen op Netflix.

Bodyguard toont een oorlogsveteraan die een terreuraanslag helpt te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.Dirk Gently's Holistic Detective AgencyDeze mysterieuze serie werd alom geliefd en scoorde op de Tomatometer vooral bij het publiek goed. Zij gaven de serie een nagenoeg perfecte 94%. Kijk alle twee de seizoenen op Netflix.

Op goed geluk storten de excentrieke amateurdetective Dirk en zijn balorige assistent Todd zich in Dirk Gently's Holistic Detective Agency op ingewikkelde, gevaarlijke en bovennatuurlijke mysteries.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je dan voor Outlander of Bodyguard?

 • Outlander

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Bodyguard

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen