search
Stevige nieuwe actiefilm met Russell Crowe is zeer binnenkort ook thuis te kijken
Films / Featured

Stevige nieuwe actiefilm met Russell Crowe is zeer binnenkort ook thuis te kijken

Russel Crowe's actiefilm "Land of Bad" is vanaf 23 mei te huur op Pathé Thuis.

Russell Crowe-fans opgelet: de snoeiharde actiefilm Land of Bad is later deze week te huur op Pathé Thuis. De film met een indrukwekkende cast en bomvol actie houdt je bijna twee uur lang op het puntje van je stoel.

Land of Bad is de nieuwste film van regisseur William Eubank, die eerder films maakte als The Signal en Underwater. Naast Russel Crowe worden de hoofdrollen in Land of Bad gespeeld door de broers Liam en Luke Hemsworth.

Verhaal


Land of Bad vertelt het verhaal van dronepiloot Eddie (gespeeld door Russell Crowe), die een speciale missie van de Amerikaanse luchtmacht op de Filippijnen ondersteunt. Als er iets vreselijk misgaat wordt officier Kinney (gespeeld door Liam Hemsworth) ingezet om zijn teamleden te redden.

Hoewel de film niet al te diep ingaat op de oorsprong van de missie van officier Kinney, blijkt dat ook niet noodzakelijk te zijn. De film is een grote viering van de machocultuur en rolt van de ene actiescène in de andere. Perfect voor een avondje op de bank dus.

Ontvangst


Hoewel Land of Bad is overbeladen met actiescènes en er weinig emotionele diepgang te bespeuren valt, werd de film goed ontvangen door het grote publiek. Op rottentomatoes.com krijgt de film een publieksscore van maar liefst 94 procent..Hoewel de bioscoopbezoekers enthousiast waren, bleek dat niet terug te zien in de cijfers. De film wist $6,5 miljoen dollar op te halen aan de Box Office, met een budget van $18,7 miljoen dollar was. Mocht je zelf nieuwsgierig zijn naar Land of Bad, dan kan je de film vanaf 23 mei streamen op Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Russell Crowe is over zijn hoogtepunt heen

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen