search
Gave en vaak onderbelichte Netflix-fantasyserie krijgt zijn trailer: 'Sweet Tooth'
Series / Nieuws

Gave en vaak onderbelichte Netflix-fantasyserie krijgt zijn trailer: 'Sweet Tooth'

In juni keren we nog een keer terug voor deze populaire serie die binnenkort eindigt met een derde seizoen.

We hebben natuurlijk al beelden gezien van Sweet Tooth seizoen 3, maar net voor de release in juni is er nog een laatste prachtige trailer vrijgegeven voor de allerlaatste reeks afleveringen van de Netflix-serie.

Nu ze General Abbot hebben verslagen, reizen Gus, Jepperd, Becky en Wendy af naar Alaska om Birdie, de moeder van Gus, te zoeken.

Nieuwe rivalen


Tijdens hun reis worden ze vergezeld door Dr. Singh, die zijn eigen gevaarlijke gedachten heeft over Gus. Ondertussen staat er een nieuwe dreiging op in de vorm van Helen Zhang, haar dochter Rosie en de gemene Wolf Boys, die Gus nodig hebben om de mensheid opnieuw op te starten.

Gus en zijn vrienden komen uiteindelijk terecht in een buitenpost in Alaska, waar nieuwe personages zoals Siana en haar hybride-dochter Nuka ontmoeten.

Diverse cast


Hoofdrolspelers van de serie zijn Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen, Naledi Murray en Kelly Marie Tran.



Rosalind Chao en Amy Seimetz waren eerst gastacteurs, maar maken nu vast onderdeel uit van de cast. Nieuwkomers zijn Cara Gee en Ayazhan Dalabayeva.

Nog twee weken


De serie werd bedacht, geschreven en geregisseerd door Jim Mickle en is gebaseerd op de stripreeks van Jeff Lemire. James Brolin vertelt het verhaal via een voice-over.

Het derde en laatste seizoen van Sweet Tooth is vanaf 6 juni te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Sweet Tooth is een ondergewaardeerde serie van netflix

  • Ja, de serie verdient meer lof

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, matig geheel / Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen