search
Tweede seizoen van populaire Superman-serie gaat vandaag in première op HBO Max
Series / Nieuws

Tweede seizoen van populaire Superman-serie gaat vandaag in première op HBO Max

Seizoen 2 van 'My Adventures with Superman' introduceert nieuwe bondgenoten en bedreigingen voor Clark Kent.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 van My Adventures with Superman komt vandaag uit. Dit is wat je moet weten voor je begint met kijken.

Waar gaat de serie over?


My Adventures with Superman volgt het leven van Kal-El, beter bekend als Clark Kent, en zijn avonturen als Superman in Metropolis. Samen met zijn vrienden en collega's, waaronder zijn toekomstige liefde Lois Lane en zijn trouwe vriend Jimmy Olsen, strijdt hij tegen het kwaad en beschermt hij de stad tegen allerlei bedreigingen.

Wat kan je verwachten van seizoen 2?


Het tweede seizoen brengt nieuwe bondgenoten en bedreigingen uit Clark's verleden, terwijl Lois en Jimmy worstelen met nieuwe uitdagingen. De komst van Krypton zal de helden op de proef stellen als nooit tevoren.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Jack Quaid als Clark Kent / Superman, Alice Lee als Lois Lane en Zachary Quinto als Jimmy Olsen. Jack Quaid staat bekend om zijn rol in The Boys, Alice Lee heeft eerder gespeeld in Zoey's Extraordinary Playlist en Zachary Quinto is bekend van zijn rol als Spock in de recente Star Trek-films.

Voor wie is deze serie?


De serie is perfect voor fans van superheldenverhalen en avontuurlijke series. Het richt zich op een breed publiek, van jong tot oud, die houden van actie, spanning en een vleugje romantiek.

Is de serie te bingen?


Ja, de serie is goed te bingen! My Adventures with Superman heeft elk seizoen 10 afleveringen. Elke aflevering heeft een gemiddelde duur van 25 minuten. Als je van plan bent om het seizoen in één keer te kijken, ben je in totaal ongeveer 4 uur en 10 minuten bezig. Perfect voor een avondje bingewatchen.Seizoen 2 is nu te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van My Adventures with Superman al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen