search
Vanaf vandaag stream je één van de grootste scifi-films van Netflix tot op heden
Films / Netflix Kijktip

Vanaf vandaag stream je één van de grootste scifi-films van Netflix tot op heden

De sciencefictionfilm Atlas staat sinds gisteren online, met Jennifer Lopez.

Netflix heeft uiteraard al heel wat grootschalige originele films geproduceerd, in allerlei genres. Sinds gisteren staat een van de grootste sciencefictionfilms van Netflix online. De hoofdrol is voor niemand minder dan Jennifer Lopez.

De zangeres/actrice was nog niet eens zo heel lang geleden al te zien in een andere Netflix Original. Vorig jaar speelde ze namelijk de hoofdrol in de thriller The Mother. Niet veel later verscheen de muziekdocu Jennifer Lopez: Halftime exclusief op de streamingdienst.

Sciencefiction


Nu speelt ze in de scifi-film Atlas, die door Netflix wordt omschreven met woorden als Dystopisch, Hersenbrekend en Ontroerend. De recensenten waren overigens niet zo 'ontroerend'. Atlas staat op de Tomatometer slechts 14 procent na 44 recensies.

Het publiek lijkt een stuk positiever over de film van regisseur Brad Peyton, aangezien de Audience Score van Rotten Tomatoes voorlopig op 67 procent staat.

Sciencefiction


Andere rollen komen van Lana Parrilla, Simu Liu, Sterling K. Brown en Mark Strong en als je de film graag even wil meepakken, dan vind je deze nu op Netflix.De synopsis van Netflix: Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), een briljante maar wanhopige data-analist met een diep wantrouwen jegens kunstmatige intelligentie, sluit zich aan bij een missie om een losgeslagen robot waarmee ze een mysterieus verleden deelt, te pakken te krijgen. Als de plannen echter verkeerd aflopen, is er maar één manier om de toekomst van de mensheid te redden: vertrouwen op AI.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij de trailer van Atlas kijkt, denk je dan iets van 'moet ik zien!'

 • Ja, moet ik zien!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, lijkt me een tegenvaller

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen