search
De 3 meest gehate personages uit de misdaadserie 'Prison Break'
Series / Specials

De 3 meest gehate personages uit de misdaadserie 'Prison Break'

Dit moeten wel de meest verschrikkelijke personages zijn uit 'Prison Break' zijn: mee eens?

Iedere serie heeft sympathieke en onsympathieke personages. Maar soms is een personage zo kwaadaardig dat dit het bloed onder je nagels vandaan haalt. Dat is het geval bij deze personages in Prison Break.

Het eerste seizoen van Prison Break kwam uit in 2005 en de serie liep tot 2017. De serie heeft 5 seizoenen en gaat over een man die geframed wordt voor een moord. Zijn broer bedenkt een briljant plan om hem te redden. Om dit uit te voeren, moet hij echter ook de gevangenis in.

T-Bag


We zijn in alle seizoenen van Prison Break genoeg verschrikkelijke personages tegengekomen. Maar één die tot de meest gehate behoort, is Theodore “T-Bag” Bagwell (Robert Knepper). Hij is een van de grootste schurken in de serie.Als het meest beruchte lid van de Fox River Eight, zorgde hij voor veel irritatie bij de kijker. Bovendien was hij het enige hoofdpersonage dat een ander hoofdpersonage vermoordde in de serie, namelijk Lechero.

Donald Self


Dan is er ook nog Donald Self (Michael Rapaport). Hoewel hij slechts in één seizoen te zien was, hoort hij toch op deze lijst. Hij probeerde zichzelf voor te doen als behulpzaam en betrouwbaar, maar dat bleek allemaal een leugen.Als laatste benoemen we Brad Bellick (Wade Williams). Hij begon als een van de meest gemene personages, met een enorm groot ego dat niet matchte met zijn capaciteiten. Maar hij bleek toch niet zo verschrikkelijk te zijn als we dachten.

Antiheld


Bellick is dan ook niet echt een schurk, maar eerder een antiheld. Hij is nog steeds niet het meest sympathieke personage, maar uiteindelijk offerde hij wel zijn leven op om anderen te redden.Bekijk Prison Break op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke personage vind jij irritanter in Prison Break, T-Bag of Brad Bellick?

 • T-Bag

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Brad Bellick

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen