search
Ontdek het meeslepende drama van Gloria in de nieuwe Netflix-serie 'La Vita Che Volevi'
Series / Nieuws

Ontdek het meeslepende drama van Gloria in de nieuwe Netflix-serie 'La Vita Che Volevi'

Bijzondere Italiaanse heeft hoofdrol in nieuwe miniserie op Netflix: vanaf woensdag te streamen

Ben je klaar voor de nieuwe Netflix-serie La Vita Che Volevi? Hier zijn 5 dingen die je moet weten voordat je begint met kijken:

Waar draait de serie om?


La Vita Che Volevi vertelt het verhaal van Gloria, een transgender vrouw die denkt dat ze haar geluk heeft gevonden in het schilderachtige Lecce. Maar haar rustige leven wordt verstoord wanneer Marina, een oude vriendin uit haar universiteitstijd in Napels, plotseling opduikt. Marina brengt haar kinderen mee en heeft ook nog een verrassende aankondiging, waardoor Gloria gedwongen wordt om haar verleden onder ogen te zien en te beslissen wat ze echt wil in het leven.

Wat is de setting?


De serie speelt zich af tegen de betoverende achtergrond van Lecce, het schilderachtige Salento en het levendige Napels. Deze diverse locaties voegen een extra laag van atmosfeer en authenticiteit toe aan het verhaal, waardoor de kijkers volledig ondergedompeld worden in de wereld van Gloria en haar vrienden.

Wie zijn de hoofdpersonages en welke rollen spelen ze?


De hoofdrol wordt vertolkt door Vittoria Schisano als Gloria, met Giuseppe Zeno als Sergio en Pina Turco als Marina. Elk van deze personages brengt een uniek aspect van het verhaal naar voren, terwijl ze worstelen met hun eigen demonen en relaties.

Voor wie is deze serie bedoeld?


La Vita Che Volevi is bedoeld voor kijkers die houden van meeslepende drama's met diepgaande personages en complexe relaties. Het behandelt thema's als identiteit, vriendschap en zelfontdekking op een genuanceerde manier.

Is de serie te bingen?


Zeker! Met 6 afleveringen van gemiddeld een uur, kun je La Vita Che Volevi gemakkelijk in één keer bekijken. Het is ook bedoeld als miniserie, dus verwacht geen tweede seizoen.La Vita Che Volevi is vanaf woensdag 29 mei te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat La Vita Che Volevi een must-see wordt?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen