search
Deze scifi-fantasyserie scoort 100% op Rotten Tomatoes: "deze is fraai en zorgvuldig gemaakt"
Series / Specials

Deze scifi-fantasyserie scoort 100% op Rotten Tomatoes: "deze is fraai en zorgvuldig gemaakt"

De serie 'Better Than Us' is gewoon te zien op Netflix.

Ben je op zoek naar een goede scifiserie? Dan hebben wij een aanrader voor je. De serie Better Than Us heeft namelijk de perfecte score op Rotten Tomatoes en je kijkt hem gewoon op Netflix.

Better Than Us is een Russische serie die verscheen in 2018. Netflix kocht de rechten van de serie, waardoor het de eerste Russische Netflix Original ooit werd. Vanaf 2019 was de serie wereldwijd te zien.

Androïden


De serie speelt zich af in het jaar 2029. Androïden zijn een normaal deel van het leven geworden. Ze bedienen mensen in verschillende posities, vooral in routinewerk. Maar de robots worden ook ingezet als geliefden.

Voor de meeste mensen zijn de robots slechts gevoelloze machines, maar eigenlijk zijn ze zover ontwikkeld dat ze ook emoties voelen. Een groep rebellen is tegen het samenleven met de robots, en is bereid om ook mensenlevens op te offeren in dit gevecht.

100%


Een robot genaamd Arisa wordt van China naar Rusland getransporteerd. Daar vermoordt ze een man die haar probeert te gebruiken als seksrobot. Het wordt duidelijk dat ze niet aan de regels voor robots voldoet, dus slaat ze op de vlucht.Op Rotten Tomatoes krijgt Better Than Us de perfecte score van 100%. Volgens Brad Newsome van de Sydney Morning Herald is de serie "fraai en zorgvuldig gemaakt, en zeker het kijken waard".

Tweede seizoen?


Er zou een tweede seizoen worden opgenomen in China, in het Mandarijn in plaats van Russisch. Netflix zou echter niet meer betrokken zijn. Ook als de serie wel in Rusland verder zou gaan, zou Netflix hier wegens de oorlog met Oekraïne uiteraard niet aan meewerken.

Er komt dus geen tweede seizoen, maar seizoen 1 is prima op zichzelf te kijken. Bekijk Better Than Us op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Better Than Us een goede kijktip?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen