search
The Boys' keert snel terug: en er is nu al ander goed nieuws
Series / Nieuws

The Boys' keert snel terug: en er is nu al ander goed nieuws

Seizoen 4 is vanaf 13 juni te streamen via Amazon Prime Video.

Het vierde seizoen van The Boys moet nog verschijnen, maar de makers en Prime Video hebben er dusdanig veel vertrouwen in dat de plannen voor een vijfde seizoen al klaarliggen.

Hoe het vierde seizoen gaat verlopen is natuurlijk nog onbekend, maar duidelijk is dat er genoeg grote personages zullen overleven om een vijfde seizoen te garanderen. Goed nieuws voor de fans dus!

Seizoen 5 wordt knettergek


Het vijfde seizoen van de serie kwam ter sprake tijdens een interview dat ScreenRant had met showrunner Eric Kripke. Deze gaf een paar kleine hints van wat we kunnen verwachten. Aldus Kripke:

"We zijn nu een maand in de schrijverskamer voor seizoen 5, en we hebben al een aantal coole plannen klaarliggen. Het is nog allemaal een beetje ongekneden, maar ik heb er zin in. We hebben de meest gestoorde dingen bedacht."

Een wereld vol chaos


In seizoen 4 van The Boys gaan we zien dat de wereld aan de rand van de afgrond staat. Victoria Neuman staat op het punt om president te worden en wordt onder de duim gehouden door Homelander.



Butcher heeft ondertussen nog maar enkele maanden te leven, en heeft zowel Becca's zoon als zijn baan als leider van The Boys verloren.

Nog dik 2 weken


De hoofdrollen in The Boys worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

The Boys seizoen 4 is vanaf 13 juni te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Boys lijkt een van de populairste series van afgelopen jaren. Ben jij ook fan?

  • Jazeker

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, te grof / Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen