search
Waanzinnige eerste beelden uit "beste Netflix-serie" volgens de IMDb
Series / Nieuws

Waanzinnige eerste beelden uit "beste Netflix-serie" volgens de IMDb

Deze animatieserie scoort een 9,0 op de IMDb en het nieuwste seizoen start in november.

Arcane is een knaller van jewelste. De animatieserie ging van start in 2021 en kreeg geweldige kritieken. Dit omvatte zowel de actiescènes als het verhaal zelf, dat zich afspeelt in de wereld van League of Legends.

Netflix heeft de eerste beelden van een spectaculair tweede seizoen online gezet. De zussen Vi (Hailee Steinfeld) en Jinx (Ella [Purnell) zijn terug voor een nieuwe dosis strijd en spektakel.

Puinhoop


Het verhaal van Arcane speelt zich af tussen de steden Piltover en Zaun. De eerstgenoemde stad kent een ongelooflijke luxe terwijl in Zaun de armoede overheerst.

De maatschappij is een grote puinhoop en diverse politici, uitvinders en beroepscriminelen strijden om de macht. De zussen Vi en Jinx stelen uit pure nood een object dat een enorme kracht bezit en dit is het begin van hun avonturen.

Betere toekomst


Arcane is de eerste streamingserie die een Primetime Emmy Award heeft gewonnen, dit was in de categorie Beste Animatieserie. In het tweede seizoen keren de zussen terug en zullen zij ongetwijfeld weer botsen in hun poging een betere toekomst te creëren

Het Arcane-fragment is hieronder vanaf 2:39 te bekijken:Het tweede seizoen van Arcane is vanaf november te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Arcane hebt gezien: ga je ook seizoen 2 kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen