search
Deze personages hebben in 'Star Wars: The Acolyte' de voornaamste hoofdrollen
Series / Posters

Deze personages hebben in 'Star Wars: The Acolyte' de voornaamste hoofdrollen

In aanloop naar de première worden de hoofdpersonen voorgesteld middels deze posters.

Op 4 juni is het eindelijk zover en gaat Star Wars: The Acolyte van start. Op het X-account van Star Wars staan profielen van de hoofdrolspelers en dit is inclusief korte omschrijvingen.

Dit betekent dat je Jecki Lon (Dafne Keen), Master Sol (Lee Jung-jae) , Master Indara (Carrie Ann Moss), Master Kelnacca (Joonas Suotamo) en Mae (Amandla Stenberg) voorbij ziet komen. In het kort staat beschreven wie ze zijn en welke rol ze spelen in het verhaal.

Veel Jedi's


Maar liefst drie van de hoofdrolspelers behoren tot de Jedi Order, wat niet raar is als je bedenkt dat het verhaal zich afspeelt in de tijd van de High Republic. Jecki is een padawan en over Mae is bekend dat ze ooit onder Master Sol viel.

De kostuums van Master Sol en Master Indara lijken sterk op de kleding die Qui-gon Jinn (Liam Neeson) en Obi-wan Kenobi (Ewan McGregor) droegen in The Phantom Menace. Er is dus sprake van een standaard 'uniform'.

Profielen


De korte omschrijvingen geven een overzicht van de verschillende personages, waarbij benadrukt wordt dat Master Sol een prominente rol inneemt binnen de Order. Ten slotte keert Chewbacca-acteur Joonas Suotamo terug. De Finse acteur speelt opnieuw een wookie, genaamd Kelnacca.De eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte zijn vanaf 4 juni te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij al klaar voor deze nieuwe Star Wars-serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen