search
HBO Max komt met prestigieus project 'Trust', samen met 'Titanic'-ster Kate Winslet
Series / Nieuws

HBO Max komt met prestigieus project 'Trust', samen met 'Titanic'-ster Kate Winslet

Kate Winslet zal na Mildred Pierce opnieuw samenwerken met schrijver/regisseur Todd Haynes.

Regisseur/scenarist Todd Haynes en Oscarwinnaar Kate Winslet werkten in het verleden al eens met veel succes samen aan de miniserie Mildred Pierce, en dat succes willen ze nu evenaren met hun nieuwe project.

Het betreft in dit geval Trust, een verfilming van het gelijknamige boek van Hernan Diaz dat in 2023 de prestigieuze Pulitzer Prize won.

Meerder invalshoeken


In de serie wordt het verhaal van een Wall Street-tycoon verteld die een enorm fortuin vergaart, maar ook zijn geliefde echtgenote verliest. Dit verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven verteld.

Enkele decennia later worden de pogingen van de machtige man om de details rondom zijn relatie geheim te houden teniet gedaan door een biografe die de diepste mysteries over hun huwelijk langzaam weet te ontrafelen.

Vertrouwde namen


Haynes zal de scenario's van de afleveringen schrijven met Jon Raymond. De twee heren zullen tevens produceren samen met Diaz, Winslet, Christine Vachon en Pamela Koffler.Haynes is ook als filmregisseur zeer gerespecteerd in Hollywood. Zo maakte hij Oscarwaardige films als Velvet Goldmine, Far from Heaven, Carol, I'm Not There, Dark Waters en May December.

Winslet <3 HBO


Winslet is ondertussen een behoorlijk vertrouwde naam op HBO Max. Zo zagen we haar niet zo lang geleden in Mare of Easttown en eerder dit jaar in The Regime.

Het is nog onduidelijk wanneer Trust te streamen zal zijn op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Word jij getriggerd door deze serie?

 • Jazeker

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niet echt

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen