search
Ook deze game wordt een serie: binnenkort al te zien!
Series / Nieuws

Ook deze game wordt een serie: binnenkort al te zien!

Prime Video gaat al een serie maken van Tomb Raider, maar nu komt er deze titel bij.

Amazon Prime Video heeft laten weten dat ze een zes-delige live-action verfilming gaan maken van de beroemde game-franchise Like a Dragon / Yakuza van SEGA.

De miniserie wordt omschreven als een misdaadserie met dikke actie en ruw realisme. De regie is in handen van Take Masaharu (100 Yen Love) en Takimoto Kengo (Kamen Teacher). Takeuchi Ryoma zal het hoofdpersonage Kiryu Kazuma spelen.

Twee tijdblokken


De serie speelt zich af in zowel 1995 als 2005 en laat het leven zien van een Yakuza-strijder die zich inzet voor gerechtigheid en menselijkheid.

Sean Crouch en Nakamura Yugo bedachten het verhaal en schreven het script. Het Japanse script wordt geschreven door Yoshida Yasuhiro en Yamada Kana.

Lekker snel


De serie, die waarschijnlijk de titel Like a Dragon: Yakuza zal dragen, zal in twee happen van drie afleveringen beschikbaar worden gesteld. Niet gevreesd: er zit slechts een week tussen deze twee releases.De eerste drie afleveringen van de serie worden op 25 oktober beschikbaar gesteld, gevolgd door de laatste drie afleveringen op 1 november. De serie wordt niet alleen ondertiteld, maar ook naar 30 talen vertaald.

Een franchise met geschiedenis


De eerste Yakuza-game werd in 2005 door SEGA uitgegeven voor PS2, PS3 en Wii U. Daarna volgden meerdere sequels, prequels, remakes en spinoffs.

De titel werd onlangs in het Westen aangepast naar Like a Dragon, wat in Japan geldt als de naam van de franchise. In het laatste jaar verschenen in deze reeks drie titels: Like a Dragon: Ishin!, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name en Like a Dragon: Infinite Wealth.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Like a Dragon gespeeld?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen