search
De serie 'The Outlaws' heeft 100% Tomatometer: "spannende avonturen en gevaren" in het nieuwe seizoen
Series / Nieuws

De serie 'The Outlaws' heeft 100% Tomatometer: "spannende avonturen en gevaren" in het nieuwe seizoen

Seizoen 3 van The Outlaws verdient een perfecte score van critici op Rotten Tomatoes.

In 2021 ging er een gloednieuwe thriller in première: The Outlaws. Deze serie werd al snel populair en binnen enkele jaren werd de serie verlengd met een derde seizoen. Kan seizoen 3 het succes van de eerste twee seizoenen evenaren? Critici geven hun eerlijke mening.

The Outlaws vertelt het verhaal van zeven vreemden die hun straf uitvoeren in Community Payback. Hier vinden ze een zak met geld, maar de eigenaren hiervan zijn uiterst gevaarlijk.

Rotten Tomatoes-score


Deze serie heeft critici op Rotten Tomatoes helemaal omver geblazen. Critici geven de serie een perfecte score van 100% (op het moment van schrijven), terwijl kijkers iets voorzichtiger zijn. Volgens hen verdient de serie een score van 64%.

"[Deze] komische thriller is zowel waanzinnig grappig als listig opgebouwd. Het beste van alles zijn de personages", aldus Jasper Rees van Daily Telegraph (UK).

Charme en misdaad gaan hand in hand


Ook Johnny Loftus van Decider is erg positief over seizoen 3 van The Outlaws: "Seizoen 3 van The Outlaws is de misdaadserie net zo charmant als ooit tevoren met een nieuwe reeks spannende avonturen en gevaren."Volgens criticus Ben Gibbons van Screen Rant is seizoen 3 het beste seizoen tot nu toe: "De perfect uitgevoerde humor en de hoge inzet van deze duistere komedie zorgen voor het beste seizoen tot nu toe."

HBO Max


The Outlaws is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de eerdere seizoenen van The Outlaws gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen