search
Innemende en krachtige fantasyserie van Netflix weet amper indruk te maken
Series / Nieuws

Innemende en krachtige fantasyserie van Netflix weet amper indruk te maken

De serie Sweet Tooth werd groots gelanceerd, maar staat nu op slechts de zevende plaats in de top 10.

Deze week verscheen het derde seizoen van Sweet Tooth op Netflix. De fantasyserie, gebaseerd op de gelijknamige strip van Jeff Lemire, werd in 2021 groots gelanceerd, maar lijkt zijn mojo te zijn verloren. Het nieuwe seizoen debuteert op de zevende plaats in de Netflix Top 10.

Sweet Tooth startte op 4 juni 2021 met acht afleveringen en vorig jaar verscheen het tweede seizoen met evenveel afleveringen. Niet lang daarna werd duidelijk dat seizoen drie de serie zou afronden.

Ontvangst


Het derde seizoen wordt net als de eerste twee seizoenen sterk ontvangen. Na elf recensies staat Sweet Tooth nog op de volle 100% op Rotten Tomatoes. Seizoen 1 staat op 97 procent na 77 reviews en seizoen 2 noteert een prima 86 procent na 22 reviews.

"Er is iets zo innemend speciaal aan Sweet Tooth dat het aan het einde van het laatste seizoen een plekje heeft veroverd in Netflix' Pantheon van geweldige series," schrijft Alan French van FandomWire.

Oordeel zelf


Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan is het aan te raden om dit toch te doen. Je vindt de eerdere seizoenen en het afrondende seizoen op Netflix.De synopsis: Een lief joch dat half mens en half hert is, zoekt tijdens een gevaarlijk avontuur in een postapocalyptische wereld samen met een norse beschermer naar een nieuw begin.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sweet Tooth: ben jij gestopt met kijken na het eerste seizoen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen