search
Kan je niet wachten op 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'? Stream dan snel deze fantasyserie
Series / Specials

Kan je niet wachten op 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'? Stream dan snel deze fantasyserie

Bekijk deze spannende fantasyserie op Netflix, gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo.

Het duurt nog even voordat het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien is op Prime Video. Deze serie is het perfecte alternatief om in de tussentijd te kijken.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie waarin fantasie, drama en mysterie centraal staan. Dit is ook het geval met de uiterst populaire Shadow and Bone.

Leigh Bardugo


Shadow and Bone is gebaseerd op de boekenreeksen Shadow and Bone en Six of Crows van Leigh Bardugo. In de lente van 2021 kwam het eerste seizoen uit, en al in de zomer werd de serie vernieuwd voor een tweede seizoen.

Fans van de boeken en kijkers hebben het acteerwerk van de cast geprezen. Volgens hen belichaamde de cast de personages volledig. De cast bestaat uit, onder andere, Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Ben Barnes en Jack Wolfe.

Het plot


De serie is losjes geïnspireerd op de gebeurtenissen uit het boek, maar volgt in grote lijnen hetzelfde verhaal. De serie speelt zich af in de Grishaverse, waarin Alina (Jessie Mei Li), een wees, ontdekt dat ze een buitengewone kracht bezit. Het is nu haar taak om de wereld te verlossen van de duistere Schaduwvlakte die de wereld teistert.De tweede verhaallijn volgt de personages van Six of Crows. Zij zijn een groep dieven die (in de serie) de opdracht hebben gekregen om Alina te ontvoeren.

Netflix


Shadow and Bone is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Shadow and Bone een goede kijktip?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen