search
Premièredatum 'The Walking Dead: Daryl Dixon' seizoen 2 bekendgemaakt
Series / Nieuws

Premièredatum 'The Walking Dead: Daryl Dixon' seizoen 2 bekendgemaakt

Daryl keert eerder terug dan verwacht en zet de strijd voort met Carol aan zijn zijde.

Het tweede seizoen van de spin-off in de wereld van 'The Walking Dead' heeft een behoorlijk lange titel: The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol. Het is echter wel direct duidelijk wie een belangrijke rol krijgt in het nieuwste seizoen.

Carol (Melissa McBride) maakte eerder haar opwachting in een teaser en natuurlijk aan het einde van het debuutseizoen. Het nieuwste seizoen begint in de Verenigde Staten op 29 september en telt wederom zes afleveringen. In Nederland zal de serie op STAR Channel te zien zijn.

Toekomst


Daryl (Norman Reedus) worstelt met zijn besluit om in Frankrijk te blijven, terwijl Carol op zoek gaat naar een oude vriend. Dit leidt tot de nodige spanningen binnen de groep.

De beweging van Genet (Anne Charrier) maakt een groei door en dit is niet iets waar de Union of Hope op zit te wachten. De twee groepen hebben totaal verschillende ideeën over de toekomst van Frankrijk.

Overig


Naast Reedus, McBride en Charrier zullen Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Eriq Ebouaney en Manish Dayal ook hun opwachting maken.

Bekijk op instagram


Seizoen 2 van The Walking Dead: Daryl Dixon gaat op 29 september van start op het Amerikaanse streamingplatform AMC+. In Nederland is de serie op STAR Channel te zien, maar er is nog geen datum voor bekendgemaakt. STAR Channel kun je ontvangen via, onder andere, Ziggo (kanaal 11).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: ze kunnen beter stoppen met de The Walking Dead-series

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen