search
De belangrijkste nieuwkomer in 'The Boys' gaat ons flink verrassen
Series / Specials

De belangrijkste nieuwkomer in 'The Boys' gaat ons flink verrassen

In aanloop naar de première wordt eindelijk meer bekendgemaakt over Morgans personage.

De fans moesten ongelooflijk veel geduld hebben wat Jeffrey Dean Morgans rol in het vierde seizoen van The Boys betreft. Ongeveer anderhalf jaar geleden werd aangekondigd dat de populaire acteur in de satirische serie te zien zal zijn.

Op 13 juni is het zover en wordt het lange wachten beloond. In een interview met SFX licht showrunner Eric Kripke alvast een tipje van de sluier op. Morgans personage wordt een bondgenoot van Billy Butcher (Karl Urban). De laatstgenoemde heeft nog een aantal maanden te leven en kan dringend hulp gebruiken bij de taak die voor hem ligt.

Zwaargewichten


Morgans personage was al te zien op foto's en in de laatste trailer. Er lijkt sprake te zijn van een kameraadschappelijke verhouding tussen de twee, maar Kripke maakt duidelijk dat de rol dieper gaat dan dat. Kripke: "Wat hulp aan Butcher betreft speelt hij een cruciale rol. Hij voegt iets onmisbaars toe als je Butchers doelen voor ogen hebt". Deze cryptische omschrijving van de showrunner kan op twee manieren geïnterpreteerd worden. Butchers partner is strategisch sterk of hij is zelf een supe.

Het mysterieuze personage heeft een belangrijke plaats in de dynamiek van het seizoen. "Ik denk dat het publiek wegloopt met ze. Het is fantastisch om dit tweetal in actie te zien en de manier waarop ze elkaar aanvullen. Het is net alsof je naar twee zwaargewicht boksers zit te kijken. De manier waarop ze sparren is domweg fantastisch," besluit Kripke. Bij deze uitspraak vraag je je af of Butcher zijn sparringpartner al langer kent.

Belangrijke verhaallijn


Binnenkort komen we te weten hoe het tweetal elkaar kent en wat Butchers partner in huis heeft wat vaardigheden betreft. Uit de hints van de showrunner kunnen we in elk geval concluderen dat Morgans personage een belangrijke verhaallijn heeft in het vierde seizoen. Zowel hijzelf als Urban zijn twee ervaren acteurs, dus we kunnen erop rekenen dat de nodige spetterende scènes in het verschiet liggen.Seizoen 4 van The Boys is vanaf 13 juni te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Jeffrey Dean Morgan is een ondergewaardeerd acteur

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen