search
HBO Max cancelt onverwacht een van zijn best ontvangen series
Series / Nieuws

HBO Max cancelt onverwacht een van zijn best ontvangen series

De serie Tokyo Vice stond er goed op, maar na het tweede seizoen is het over en uit.

De stekker gaat helaas regelmatig uit goed ontvangen series. Nu valt die eer weer ten deel aan een prima misdaadserie van HBO Max. Een 8,0 op de IMDb en 89 procent op Rotten Tomatoes is klaarblijkelijk onvoldoende waard.

De streamingdienst met vaak heel wat kwaliteitsseries gaat namelijk niet verder met Tokyo Vice. Na twee seizoenen is het over en uit voor de misdaadserie die dus overwegend goed ontvangen is.

Michael Mann


Het nieuws werd afgelopen weekend onthuld tijdens de PGA's Produced By-conferentie in Los Angeles. De serie is dan wel gecanceld, maar heeft wel een waardig einde gekregen dat vooraf gepland was. Dit zei uitvoerend producent J.T. Rogers.

HBO Max keurde het vooraf al niet goed dat het eerste seizoen en werd afgerond met meerdere cliffhangers en het tweede seizoen kreeg twee afleveringen om het verhaal waardig af te sluiten.

Toch hoop?


"We weten dat er nog meer te vertellen is," zeiden Rogers en HBO Max-programmabaas Sarah Poul in een gezamenlijke verklaring. "Natuurlijk gaan we zien wat de toekomst brengt, maar we zijn dankbaar dat we dit verhaal tot nu toe op Max hebben kunnen delen."De grauwe serie en stevige misdaadserie werd geproduceerd door Heat en Ferrari-regisseur Michael Mann. Wil je de twee seizoenen van Tokyo Vice graag zien? Je vindt ze uiteraard gewoon op HBO Max.

Tokyo Vice


In de serie, met hoofdrollen voor Ansel Elgort en Ken Watanabe, verhuist de Amerikaanse journalist Jake Adelstein naar de Japanse hoofdstad Tokio, waar hij na het toelatingsexamen als eerste gaijin komt te werken bij de Meicho Shimbun, een grote krant. Hij begint onderaan de ladder en raakt na een reeks incidenten bevriend met de doorgewinterde politiedetective Katagiri.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Tokyo Vice is een van de leukste series van afgelopen jaren

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen