Peter Jackson lijkt aflevering 'Doctor Who' te regisseren

Peter Jackson naar BBC-serie Doctor Who?

Het heeft er alle schijn van (dankzij een geinige video)!

Jim Pedd, 1 december 2015 om 08:00

Het heeft er alle schijn van dat Peter Jackson aangekondigd heeft een aflevering van Doctor Who te zullen regisseren. In onderstaande video poetst hij een van zijn vier Oscars, als zijn dochter Katie vraagt waarom hij nog niet geantwoord heeft op de vele mails van Doctor Who-showrunner Steven Moffat.
”Hij blijft me maar mailen,” begon Jackson (refererend naar een interview dat Moffat onlangs af). ”Hij is een echte grote Doctor Who-fan. Hij noemde ooit het regisseren van een aflevering en toen mailden we hem en antwoordde hij niet,” vertelde Moffat destijds. ”Ik denk dat we volgens hem naar Nieuw-Zeeland moeten gaan, en daar zes maanden aan de opnames moeten besteden. Maar ons plan is dat hij naar Cardiff komt en het in 12 dagen doet,” grapte Moffat toen ook. Ook naar deze opmerking wordt gerefereerd in de video.

Maar dan komt Peter Capaldi’s Doctor in beeld, die Jackson vervolgens een BBC-contract overhandigt. Of dat een bevestiging is, laten we aan jullie open. Voor de filmfan zit er trouwens een geinige easter egg in de video, namelijk een boek van J.R.R. Tolkien, de Silmarillen.
Home Invasion

This was an interesting weekend...

Posted by Peter Jackson on Sunday, 29 November 2015


Bron: EW

Lees meer over: doctor who, peter jackson, peter capaldi, dalek, silmarillen, jrr tolkien, steven moffat

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws