Derde seizoen voor 'Star Wars Rebels'

Disney XD heeft nieuwe avonturen in petto voor onze helden.

Jim Pedd, 1 december 2015 10:12

Disney XD heeft onthuld dat er een derde seizoen komt van animatieserie Star Wars Rebels. De productie van het seizoen is al van start gegaan en de première zal in 2016 plaatsvinden. ”We zijn er trots op ons publiek een derde seizoen van Star Wars Rebels te mogen brengen,” vertelde Marc Buhaj, Disney XD’s senior vice president, Programming and General Manager in de aankondiging.
”De serie leeft onder generaties. Het creatieve team achter de serie blijft geweldig werk leveren, door fans de belangrijke elementen die ze verwachten van Star Wars te brengen, waaronder avontuur, hoop en de strijd tussen goed en kwaad.” Dat er een nieuw seizoen volgt is niet vreemd, want het is de tweede best bekeken serie van Disney XD. Er kijken zo’n 1,3 miljoen mensen per aflevering. Verder heeft de serie in 157 landen zo’n 48 miljoen unieke kijkers bediend.

”We zijn erg trots op ons ontzettend creatieve Rebels-team,” aldus Lucasfilm SVP of Development, Kiri Hart. ”De serie blijft week in, week uit leuke, gevoelige en spannende Star Wars verhalen vertellen en het is geliefd onder fans van alle leeftijden. In seizoen drie overwinnen onze helden nieuwe obstakels en ontdekken ze nieuwe vrienden in hun strijd tegen het Keizerrijk.”

In het tweede seizoen keerden Clone Troopers Captain Rex, Captain Gregor en Commander Wolffe terug (ze figureerden ook al in The Clone Wars) en nieuwe personages, waaronder de Inquisitor met de naam Seventh Sister. De levens van de helden zullen voor altijd veranderd zijn als het derde seizoen van start gaat. Onder meer Kanan (Freddie Prinze Jr.) en de jonge Ezra (Taylor Gray) keren terug dit seizoen.

Lees meer over: star wars rebels, seizoen 3, derde seizoen, disney xd, lucasfilm, freddie prinze jr, taylor gray

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws