search
Ryan Reynolds terug op Disney+: Niet met Deadpool, maar wel met een ander monstersucces
Series / Nieuws

Ryan Reynolds terug op Disney+: Niet met Deadpool, maar wel met een ander monstersucces

De serie volgt de overname en revitalisering van voetbalclub Wrexham door acteurs Rob McElhenney en Ryan Reynolds.

Welcome to Wrexham keert binnenkort terug op Disney+. Voordat je begint met kijken, zijn hier vijf dingen die je moet weten.

Waar gaat de serie over?


Welcome to Wrexham volgt de avonturen van de acteurs Rob McElhenney en Ryan Reynolds, die samen een bescheiden voetbalclub in Wrexham, Wales, overnemen. De serie geeft een kijkje achter de schermen bij hun pogingen om de club nieuw leven in te blazen en de gemeenschap weer hoop te geven.

Is dit een fictieserie?


Deze serie is niet fictief, maar gebaseerd op de ware gebeurtenissen rondom de overname van de voetbalclub Wrexham AFC door de twee Hollywoodsterren. Het verhaal komt rechtstreeks uit het echte leven, wat het des te meeslepender maakt.

Wie spelen er in de serie?


Welcome to Wrexham volgt Rob McElhenney, bekend van It's Always Sunny in Philadelphia, Ryan Reynolds, beroemd door zijn rol als Deadpool in de gelijknamige films en Humphrey Ker, die zichzelf speelt als de uitvoerende directeur van de club en bekend is van de cabaretgroep The Penny Dreadfuls.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor voetbalfans, liefhebbers van documentaires en iedereen die van inspirerende verhalen houdt. Als je hebt genoten van Sunderland 'Til I Die, dan is Welcome to Wrexham zeker iets voor jou. Het biedt een mix van sport, drama en humor die je niet wilt missen.

Is de serie te bingen?


Jazeker, Welcome to Wrexham heeft nu drie seizoenen met 24 afleveringen, elk ongeveer 30 minuten lang. In één dag zou je dus kunnen genieten van het volledige seizoen, wat het ideaal maakt voor een binge-sessie in het weekend.Welcome to Wrexham is te zien op Disney+ vanaf 12 juni.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welcome to Wrexham: top of flop?

 • Top!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Flop...

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen