search
Vier nieuwe tv-spots 'Shadowhunters: The Mortal Instruments'
Series / Nieuws

Vier nieuwe tv-spots 'Shadowhunters: The Mortal Instruments'

Na de mislukte filmversie, wordt de populaire boekenreeks nu in serievorm gegoten.

ABC Family (dat vanaf januari 2016 Freeform zal heten) heeft vier nieuwe tv-spots vrijgegeven van hun nieuwe serie Shadowhunters. De eerste aflevering zal op 12 januari 2016 worden uitgezonden. Je kunt de beelden hieronder bekijken!


Shadowhunters is gebaseerd op de populaire jeugdboekenreeks The Mortal Instruments van Cassandra Clare. De serie gaat over de 18-jarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achterkomt dat ze niet is wie ze denkt dat ze is. Clary is namelijk een Shadowhunter; een hybride van mens en engel die demonen moet opjagen. Wanneer haar moeder Jocelyn wordt ontvoerd, moet Clary haar samen met de mysterieuze Shadowhunter Jace en haar beste vriend Simon zien op te sporen.

De hoofdrollen in Shadowhunters worden gespeeld door Katherine McNamara als Clary Fray, Dominic Sherwood als Jace Wayland, Alberto Rosende als Simon, Emeraude Toubia als Isabelle Lightwood, Matthew Daddario als Alec Lightwood, Isaiah Mustafa als Luke Garroway en Harry Shum Jr. als Magnus Bane. De serie is een productie van Constantin Film en producenten Ed Decter en McG. McG regisseerde ook de eerste aflevering.








Aanbevolen artikelen