search
4 verborgen en indrukwekkende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien
Series / Nieuws

4 verborgen en indrukwekkende topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien

Mocht je op zoek zijn naar wat nieuws, hebben we weer vier topseries voor je geselecteerd.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogten. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

UnstableVorig jaar kwam Rob Lowe met deze komedieserie naar Netflix. Seizoen twee is onderweg, wat betekent dat Netflix tevreden is met de serie. Zo ook het publiek, daar het op Rotten Tomatoes een score van 80% krijgt.

Achter elke geniale biotechnicus staat briljant personeel uit het laboratorium, zonder wie het bedrijf niet kan bestaan. In de werkplek-komedieserie Unstable schitteren onder anderen Rob Lowe en Sian Clifford.Gossip GirlDeze tienerserie kan op behoorlijke goede cijfers rekenen. Het krijgt een hele goede 84% op Rotten Tomatoes. Er staan maar liefst zes seizoenen van deze serie op Netflix.

Een groep zeer bevoorrechte leerlingen op een privéschool in Manhattan lijkt in Gossip Girl met alles weg te komen. Maar een anonieme blogger bekijkt elke stap die ze zetten.The SinnerOp Netflix staan maar liefst vier seizoenen van deze mysterieuze dramaserie. Op de Tomatometer scoort het een uitstekende 92%. Zeker de moeite waard dus.

In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective in The Sinner naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.One Day at a TimeDit is zeker zo'n serie die niet iedereen kent, maar wel ontzettend goed gewaardeerd is. Zowel publiek als critici zijn lovend van de serie en is met 99% net één puntje verwijderd van de perfecte score op Rotten Tomatoes. Bekijk alle afleveringen op Netflix.

In de remake van de klassieke serie One Day at a Time zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Unstable of The Sinner?

 • Unstable

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Sinner

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen