search
Veel Netflix-kijkers stemmen af op een waargebeurd verhaal: "de film die 2020 verdiende"
Films / Netflix Kijktip

Veel Netflix-kijkers stemmen af op een waargebeurd verhaal: "de film die 2020 verdiende"

De romantische dramafilm 2 Hearts staat gelijk hoog in de Netflix top 10.

Op dit moment staan er heel wat actiefilms in de Netflix Top 10. Toch weet een romantische dramafilm zich te nestelen tussen al het geweld. De film 2 Hearts komt binnen op de tweede plaats in de lijst.

2 Hearts komt uit 2020 en is geregisseerd door Lance Hool. Netflix omschrijft de film met woorden als Aangrijpend, Ontroerend en Geloof en spiritualiteit. Je ziet rollen van minder bekende acteurs als Jacob Elordi, Adan Canto en Tiera Skovbye.

Wisselend ontvangen


De film was niet succesvol bij de critici. De Tomatometer staat op slechts 17 procent. Het publiek is opvallend veel positiever gestemd. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat op 87 procent en op de IMDb zijn we een 6,2.

"Eerlijk gezegd is 2 Hearts het drama dat dit jaar verdient. Eentje die veelbelovend begint voordat het afdaalt in waanzin," schrijft Anne T. Donahue van Globe and Mail over de film uit het coronajaar 2020.

Bekijk op Netflix


Sinds afgelopen zaterdag staat 2 Hearts op Netflix. Als je de film wil kijken, dan vind je deze hier op Netflix.Waar gaat de film over? Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee parallelle liefdesverhalen. De student Chris en de rijke rum-erfgenaam Jorge ontmoeten elkaar door een opmerkelijke speling van het lot.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij iemand die een zwak heeft voor films als 2 Hearts?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen