search
Sylvester Stallone deelt een flinke klap uit op de set van zijn serie 'Tulsa King'
Series / Video/clip/featurette

Sylvester Stallone deelt een flinke klap uit op de set van zijn serie 'Tulsa King'

77 jaar en Sylvester Stallone weet nog altijd hoe hij zijn vuisten moet gebruiken.

Rocky en Rambo-acteur Sylvester Stallone is klaarblijkelijk nog steeds niet te oud om mensen in elkaar te rossen op de set van een van zijn vele producties.

Nu zien we hem tekeer gaan op de set van Tulsa King, waarvoor hij op dit moment het tweede seizoen opneemt. Tulsa King, in Nederland te zien op SkyShowtime, is een van de eerste tv-series waar Sly aan meewerkt.

De 77-jarige Stallone weet van geen ophouden en een pensioen zal er wel nooit van komen. De gespierde acteur speelt in Tulsa King de rol van Dwight "The General" Manfredi, een maffiabaas die naar Tulsa wordt verbannen. Daar start hij gewoon weer een nieuwe misdaadfamilie.

Vechtersbaas


Uiteraard is Stallone's "The General" een vechtersbaas en dat zagen we al in het eerste seizoen. In het tweede seizoen gaat hij ermee door. Stallone deelde een korte video op Instagram om dat te bewijzen.

"Silence is golden #TulsaKing," zijn de woorden van Stallone bij de beelden die al flink zijn bekeken. Meer dan 130 duizend mensen zagen de video van de acteur. "Zelfs Dwight is een 'southpaw'!" reageert iemand gevat.

Tulsa King


Als je het eerste seizoen van Tulsa King nog moet kijken, dan kun je dat alsnog doen op SkyShowtime. Het tweede seizoen moet in september dit jaar starten op de streamingdienst. Hieronder de video van Stallone.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Raad jij Tulsa King aan?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen