search
Bizarre beelden in 'Sausage Party: Foodtopia': vervolg op de film uit 2016
Series / Nieuws

Bizarre beelden in 'Sausage Party: Foodtopia': vervolg op de film uit 2016

De vunzige etenswaren zijn terug voor meer gewaagde humor in een Prime Video-serie.

Prime Video heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de vunzige animatieserie Sausage Party: Foodtopia.

Deze titel kan je bekend in de oren klinken, want het betreft een vervolg op de R-rated animatiefilm Sausage Party van Conrad Vernon uit 2016.

Gruwelijke waarheid


In de film volgden we worstje Frank (Seth Rogen), hotdogbroodje Brenda (Kristen Wiig), Teresa Taco (Salma Hayek) en Sammy Bagel Jr. (Edward Norton), die achter de gruwelijke onthulling komen dat ze uiteindelijk in een maaltijd zullen belanden.

De hilarische tekenfilm kostte slechts 19 miljoen dollar, maar bracht wereldwijd meer dan 141 miljoen dollar op. Je kon er dus gif op innemen dat er een vervolg of spinoff zou volgen.

Absurde humor


En die is er nu dus acht jaar later in de vorm van Foodtopia, waarvan we de eerste beelden hebben. Je kunt de trailer hieronder bekijken.Rogen, Wiig en Norton zijn allen terug, en worden vergezeld door de eveneens terugkerende Michael Cera (als Barry) en David Krumholtz (als Kareem Abdul Lavash). Will Forte, Natasha Rothwell, Sam Richardson en Yassir Lester zijn nieuwkomers in de franchise.

Rogen de alleskunner


Het script van Foodtopia werd geschreven door Kyle Hunter en Ariel Shaffier, die de serie samen met Rogen, Vernon, Evan Goldberg, James Weaver, Alex McAtee Megan Ellison, Patrick Chu en Andrew Millstein produceren.

De achtdelige serie is vanaf 11 juli te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kon jij lachen om de film Sausage Party, of vond je het maar plat?

 • Lache!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niets voor mij

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen