search
Epische eerste trailer 'Vikings: Valhalla' seizoen 3: veelbelovend
Series / Trailer

Epische eerste trailer 'Vikings: Valhalla' seizoen 3: veelbelovend

Het slotseizoen begint zeven jaar na het einde van seizoen 2 en belooft een spectaculair einde.

Vikings: Valhalla speelt zich in de 11e eeuw af en toont de avonturen van Leif Eriksson, zijn zus Freydis en de Noorse prins Harald Sigurdsson. De serie laat zien hoe dit drietal uitgroeide tot zulke beroemde Vikingleiders. Het slotseizoen is vanaf 11 juli te zien.

Aan het begin van seizoen 3 zien we Freydis (Frida Gustavsson) als de leider van het polytheïstische Jomsburg, terwijl Leif en Harald roem hebben vergaard in Constantinopel, de hoofdstad van het toenmalige Romeinse Rijk.

Opzet


De trailer laat de opzet zien van het slotseizoen. Leif (Leo Suter) en Harald (Sam Corlett) zijn van plan om naar het westen te zeilen. Als onderdeel van de Varangiaanse garde behoren ze tot de elite-troepen van de Byzantijnse keizer.

Tevens zien we Erik de Rode (Goran Višnjić) zijn opwachting maken. Eerder waren al setfoto's van dit personage te zien. Ten slotte moet Freydis zowel zichzelf als haar volk zien te beschermen tegen meedogenloze vijanden.

Hoogte


Uitvoerend producent Jeb Stuart is trots op het slotseizoen. Tegen TUDUM zei hij hierover het volgende: "We hebben het verhaal naar tevredenheid verteld. We hopen dat de kijkers enthousiast zullen zijn over de hoogtes die we in het laatste seizoen bereikt hebben".Het derde, en tevens laatste, seizoen van Vikings: Valhalla begint op 11 juli op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kan dit vervolg tippen aan de originele serie Vikings?

 • Jazeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niet zo goed

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen