search
Erik the Red op de eerste foto's slotseizoen 'Vikings: Valhalla'
Series / Foto's

Erik the Red op de eerste foto's slotseizoen 'Vikings: Valhalla'

De meest legendarische Vikings keren terug in een spectaculair derde seizoen.

De opvolger van het legendarische Vikings speelt zich honderd jaar na het origineel af. De serie toont de wedervaardigheden van de drie wereldberoemde Vikings Leif (Sam Corlett), zijn zus Freydis (Frida Gustavsson) en Harald (Leo Suter).

Naarmate de spanningen met de Engelsen toenemen moeten de drie knokken voor hun bestaan en hun nalatenschap. De eerste beelden van het slotseizoen zijn nu online gedropt door Netflix waarbij de vader van Leif en Freydis eindelijk te zien is.

Nieuwe gezichten


Op de foto's maakt Erik the Red zijn opwachting. De Kroatische acteur Goran Višnjić (The Boys, The Girl With the Dragon Tattoo) neemt deze rol voor zijn rekening, maar hij is niet het enige nieuwe personage.

De Duits-Roemeense acteur Florian Munteanu (Creed II) speelt de Byzantijnse generaal Maniakes. Bradley Freegard is gecast als de Anglo-Saxische koning Canute en Jóhannes Haukur Jóhannesson is te zien als jarl Olaf.

Het derde en laatste seizoen van Vikings: Valhalla wordt in 2024 verwacht. De eerste twee seizoenen kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen