search
Nostalgische comeback: Fans van 'Frasier' krijgen goed nieuws!
Series / Nieuws

Nostalgische comeback: Fans van 'Frasier' krijgen goed nieuws!

Zullen de oud-collega's van Frasier hun wilde haren inmiddels verloren zijn?

Echte Frasier-fans hebben natuurlijk de nieuwe revival Frasier al gezien en herkenden daarin vast een aantal bekende gezichten. Nu het tweede seizoen eraan komt, beloven de makers nog meer nostalgie te brengen.

In het komende seizoen maken namelijk twee bekende sterren uit het origineel van de jaren ‘90 hun opwachting. Hoofdrolspeler Kelsey Grammer zal worden vergezeld door zijn oud-collega's Dan Butler en Edward Hibbert.

Terug naar de Gonzo Sports Show


Butler speelde in het origineel de rol van Bob 'Bulldog' Briscoe, de grofgebekte sportverslaggever, en Hibbert vertolkte de rol van Gil Chesterton, de flamboyante culinair recensent. Beiden waren collega's van Frasier bij radiostation KACL in Seattle.

Butler en Hibbert zullen gastrollen spelen in het nieuwe seizoen, maar het is nog onbekend of ze in meer dan één aflevering te zien zullen zijn. Grammer, die ook als producent actief is bij de serie, gaf aan in zijn nopjes te zijn om weer met de heren samen te werken.

Terugkeer blijkt succes


Het eerste seizoen van de Frasier-revival is voor Paramount een succes gebleken. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie van het publiek een waarderingscijfer van 80%. Maar het waren vooral de hoge kijkcijfers die Paramount deed besluiten snel een tweede seizoen te bestellen.Bekijk alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij jezelf een Frasier-fan?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen