search
Krijgt het geschrapte 'Tokyo Vice' tóch een derde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt het geschrapte 'Tokyo Vice' tóch een derde seizoen?

Een week terug werd nog gemeld dat het over en uit is voor Tokyo Vice.

Vorige week bereikte ons het nieuws dat HBO Max na twee seizoenen wilde stoppen met misdaadserie Tokyo Vice.

Het schrappen van deze serie kwam niet volledig als verrassing, want de makers hadden de opdracht gekregen om de al lopende verhaallijnen netjes af te ronden, voor het geval dit zou gebeuren.

Nog niet zeker


J.T. Rogers, bedenker en producent van Tokyo Vice heeft nu samen met regisseur/producent Alan Poul laten weten dat ze dolgraag meer afleveringen hadden willen maken en ook genoeg verhalen klaar hadden liggen.

Nu heeft het duo gesproken met Variety, aan wie ze hebben laten weten dat het helemaal nog niet 100% zeker is dat Tokyo Vice aan zijn einde is gekomen.

De wereld wil meer


Volgens de twee hangt alles af van productiemaatschappij en distributeur Fifth Season, die samenwerkte met HBO Max aan het project. Aldus Poul:"Het is goed om te weten dat Fifth Season de serie internationaal aan de man heeft gebracht. HBO Max bestaat in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en enkele delen van Europa, maar in de rest van de wereld wordt de serie op andere manieren uitgezonden. En Fifth Season heeft er goed aan verdiend. Het is een wereldwijde hit."

Binnenkort meer duidelijkheid


Hij vervolgde met: "We kijken dus naar onze partners. We hebben het er nog niet over gehad, want dit is nog allemaal erg nieuw. Maar er zijn genoeg delen van de wereld die meer Tokyo Vice willen zien. We gaan binnenkort weten hoe Fifth Season ernaar kijkt. We hebben nog geen afscheid genomen."

De twee bestaande seizoenen van Tokyo Vice zijn te streamen via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Tokyo Vice: wil jij een derde seizoen zien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen