search
HBO Max komt de komende periode met deze grote series
Series / Nieuws

HBO Max komt de komende periode met deze grote series

De menukaart van de streamer wordt gevuld met de heerlijkste series.

Ten gevolge van het stakingjaar 2023 is 2024 voor HBO Max een jaar met een relatief mager programma. Deze week zet de topstreamer de weg naar boven echter weer in met de start van seizoen 2 van House of the Dragon. En er is nog veel meer moois op komst.

Eerder al schreven we over de volgende grote serie van HBO, The Penguin. Die serie start in september. In een interview met Variety besprak CEO Casey Bloys de toekomstige grote series van de streamer.

Dune


Wat volgt er na The Penguin? ''We hebben nog geen datum, maar later in de herfst hebben we de 'Dune'-prequelserie, over de oorsprong van de Bene Gesserit,'', zei Bloys. ''Dan, in 2025, komen we met een prequelserie van Stephen King's 'It'.''

''En dan ergens daarna natuurlijk de 'Harry Potter'-serie. We hebben ook projecten die nog in ontwikkeling zijn. We werken aan series voor de 'The Conjuring'-films en voor de romantische komedie 'Crazy Rich Asians'. Wat betreft DC werken we aan een Green Lantern-serie.''

A Knight of the Seven Kingdoms


Opvallend is dat Westeros-prequel A Knight of the Seven Kingdoms niet genoemd wordt, ondanks dat die in 2025 moet starten. Over die serie werd al eerder gezegd dat hij gaat verschillen van Game of Thrones en House of the Dragon. Blijkbaar ziet HBO dat ook zo en deelt ze de serie niet in bij de ‘grote series’.Aan de andere kant noemde Bloys ook een serie als The Last of Us niet, dus wellicht zegt het ontbreken van de Westeros-prequel weinig. Hoe dan ook: het aanbod gaat de komende tijd heerlijk groeien voor Max-abonnees.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat kijk je liever: een volgende Game of Thrones-spin-off of de eerste Dune-serie?

 • Een Game of Thrones-spin-off

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • De eerste Dune-serie

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen