search
Spin-off van 'Power' scoort beter dan de originele serie op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Spin-off van 'Power' scoort beter dan de originele serie op Rotten Tomatoes

Power scoorde 81% op Rotten Tomatoes en de spin-off overtreft dit.

Power Book II: Ghost is een Amerikaanse misdaadserie. Het eerste seizoen verscheen in 2020 en ondertussen kunnen fans al genieten van het vierde seizoen. Welke score krijgt deze serie eigenlijk op Rotten Tomatoes?

De serie is gebaseerd op de misdaadreeks Power van Courtney Kemp, die in 2014 in première ging en zes seizoenen liep.

De spin-off


Power Book II: Ghost is een sequel van Power en ging in 2020 in première. Het derde seizoen kwam in maart 2023 uit en al voordat dit seizoen was uitgezonden, was de serie al vernieuwd voor een vierde en laatste seizoen. Het laatste seizoen is opgedeeld in twee delen.

Op deze manier kan het verhaal van Tariq op een mooie manier worden afgesloten. In Power Book II: Ghost raakt Tariq verstrikt in de moordzaken van de familie Tejada, terwijl hij zijn eigen drugshandel moet combineren met zijn opleiding en liefdesleven.

Rotten Tomatoes


Power heeft een hele goede score van 81% op Rotten Tomatoes, maar Power Book II: Ghost overtreft dit met een score van 84%.Seizoen 4 krijgt zelfs een perfecte score van 100%. Kijker Khalil F schrijft dan op Rotten Tomatoes ook simpelweg: "Dit is hoe je een nieuw seizoen begint".

Apple TV+


Ben je een grote fan van Power en ben je benieuwd naar het verhaal van Tariq of wil je weten hoe Power Book II: Ghoste eindigt? Stream dan de serie op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: iedereen moet verplicht de serie Power gaan kijken

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen