search
Twee grote en immens goede bioscoopfilms zijn nu op Netflix erg sterk bekeken
Series / Nieuws

Twee grote en immens goede bioscoopfilms zijn nu op Netflix erg sterk bekeken

Netflix begint weer vol te staan met oude successen en dat vinden de abonnees klaarblijkelijk erg leuk.

Als je nu een blik werpt op de Netflix Top 10 met films, dan valt op dat er heel wat uiteenlopende catalogusfilms in de lijst staan. Dit zijn ook steeds vaker oudere bioscoopfilms van Disney, Warner Bros. en andere grote studio's.

Enige tijd beschikte Netflix niet over films van de allergrootste studio's. Omdat het financieel niet goed gaat met alle streamingdiensten, lenen ze weer films uit aan de grote concurrent. Recent voegde Netflix de films The Fault in Our Stars en Get Out toe aan hun aanbod.

Succesfilms


Zowel Josh Boone's The Fault in Our Stars als Jordan Peele's Get Out waren grote successen, respectievelijk in 2014 en 2017. De eerste film haalde maar liefst $307 miljoen op bij een budget van $12 miljoen en Get Out eindigde op $256 miljoen bij een budget van nog geen $5 miljoen.

De ontvangst was ook sterk. The Fault in Our Stars staat op 81 procent op de Tomatometer en Get Out noteert zelfs een prachtige 98 procent na 402 recensies.

Nu te zien


Op dit moment bezetten deze succesfilms de negende en tiende plaats in de Netflix Top 10.In The Fault in Our Stars ontmoeten twee tieners (Ansel Elgort, Shailene Woodley) elkaar in een steungroep voor kankerpatiënten en gaan samen de uitdaging aan om een relatie op te bouwen in de schaduw van een terminale ziekte.

Get Out


In Get Out is Chris (Daniel Kaluuya) bang om de ouders van zijn vriendin Rose (Allison Williams) te ontmoeten. Zijn zenuwen blijken terecht als de ontmoeting van ongemakkelijk tot angstaanjagend wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan naar The Fault in Our Stars of naar Get Out?

 • The Fault in Our Stars

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Get Out

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen