search
Kijk deze grote verrassing uit 2024 nu al thuis: "waanzinnige cast en strakke uitvoering"
Films / Specials

Kijk deze grote verrassing uit 2024 nu al thuis: "waanzinnige cast en strakke uitvoering"

Stream de nieuwe horrorfilm Abigail vanaf 19 juni op Pathé Thuis.

Ben je klaar voor een nieuwe dosis horror? Sinds vorige week is het aanbod van Pathé Thuis uitgebreid met de huiveringwekkende Amerikaanse film Abigail.

Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett voerden de regie van de film. Dit duo heeft al eerder samengewerkt aan verschillende horrorfilms, waaronder Devil's Due en Ready or Not. Nu voegen ze Abigail toe aan hun lijst van samenwerkingen.

Verhaal


De horrorfilm gaat over Abigail, een twaalfjarige balletdanseres uit New York. Haar leven verandert drastisch wanneer ze door een groep criminelen wordt ontvoerd, die hopen op een losgeld van 50 miljoen dollar van haar vader, een machtig figuur in de onderwereld.

Het plan van de criminelen verloopt allesbehalve soepel en verandert al snel in een nachtmerrie. Abigail blijkt namelijk geen gewoon meisje te zijn, maar is in het bezit van wel hele bijzondere krachten.

Cast


De rol van Abigail wordt gespeeld door Alisha Weir. Melissa Barrera, een Mexicaanse actrice die eerder te zien was in In the Heights en Vida, speelt de rol van Joey. Angus Cloud vertolkt de rol van Dean, wat zijn laatste filmrol was voordat hij vorig jaar overleed.De opnames van de horrorfilm begonnen al in juni 2023 en vonden plaats in Dublin, in april van dit jaar ging de film eindelijk in première. De film werd goed ontvangen en heeft zelfs een score van 82% op de TomatoMeter.

Thuis op de buis


Benieuwd of de film wat voor jou is? Je Abigail nu streamen via Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je Abigail al heb gezien, welk cijfer geef je dan?

 • 7 of hoger

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • lager dan een 7

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen